fredag 10 januari 2014

Nu får det va nog.

För ungefär tre år sen föddes idéen till DJUR på DJUR. Sen dess har jag, mer eller mindre regelbundet, postat en bild här på ett djur som sitter på ett annat. De tar aldrig slut, internet fylls ständigt på med flugor på nosar, katter på hundar och små hundar på hästar.  Det enda som skapar dubletter här på bloggen är min oförmåga att komma ihåg vilka bilder som jag redan har publicerat.

Men nä hörrni, nu får det vara nog. Jag kan inte driva DJUR på DJUR för alltid. Jag kör fram till 24/1, dagen då DJUR på DJUR fyller tre år.

Att driva DJUR på DJUR har varit fantastiskt roligt tack vare alla som har följt bloggen, DJUR på DJURs fan page på Facebook och Instagram. Jag har älskat att få mail mitt i natten från en advokatbyrå och tänka ”helvete, nu blir jag stämd!” men så är det bara någon som vill tipsa om en kyckling på en katt, att bli igenkänd av bartendern på krogen och få ”arga” poster på Facebooksidan om att jag ”bara postar bilder på gulliga djur!”. 

Men roliga saker fortsätter inte i all evighet och snart är det slut. Jag kommer såklart fortsätta att posta fåniga/roliga/viktiga djurnyheter på Facebooksidan och kanske, kanske på Instagram men här blir det tyst efter 24/1.

Om ni vill fortsätta följa mig som har drivit bloggen så finns jag på Instagram och Twitter.

Tusen tack för alla tips, allt engagemang. Fortsätt älska djur.

7 kommentarer:

 1. Hejdå, bästa bloggen!

  SvaraRadera
 2. Noooooooooooooooooo!

  SvaraRadera
 3. Kommer att sakna dig. Tack för den här tiden. Ha de gott.

  SvaraRadera
 4. Neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeej!

  SvaraRadera
 5. Hej,
  Jag kanade in på din gamla hemsida när jag sökte efter "fjäril på lodjur" men hittade ingen sådan bild bland alla dina underbara......
  Vet du om det finns någon sådan?
  undrar Bärthil O

  SvaraRadera